Headlines

Inter og FC Barcelona tørner sammen søndag klokken 18.00.Real FC Barcelona må undvære de to største stjerner i klubben, når de søndag møder Espanyol i La Liga.Fredag aften sikrede FC Barcelona trøje 2017 sig sæsonens anden sejr, da de på et mål af Carlos Bacca vandt 1-0 over Sampdoria.Fredag aften bød på en stor kamp i Premier League, da Antonio Contes FC Barcelona tog imod Jürgen Klopps FC Barcelona.da han blev spillet helt fri og kunne sende bolden i nettet bag en prisgivet Darmstadt-keeper.Cristiano Ronaldo billige fodboldtrøjer og Gareth Bale bliver hjemme, be..
Chileneren kom løbende på det rette sted, da der opstod en ripost.Derfor måtte FC Barcelona trøje 2017 rejse hjem med et nederlag på 2-1 takket være stolpen hos den tidligere Esbjerg- og FC Barcelona-keeper Lukas Hradecky.Efter fint kombinationsspil blev Ousmane Dembele spillet fri i venstresiden.Men de manglende mål bekymrer ikke FC Barcelona-træner Massimiliano Allegri.billige fodboldtrøjer Leganes pyntede på resultatet med ti minutter tilbage. Dybt inde i overtiden kom indskiftede Granit Xhaka også på måltavlen og sikrede dermed FC Barcelona en yderst overbevisende 4-1-sejr p..
Men i stedet takkede han for opspillet et kvarter tidligere og sendte bolden hen til Suarez, som sendte bolden i frit mål.FC Barcelona trøje 2017 er nu på ni point efter fire kampe.Alexis Sanchez skulle eksekvere, men misbrugte muligheden.Og den algierske angriber var ikke færdig med at bruge hovedet.Vinklen blev lidt spids, men på fornem vis fik billige fodboldtrøjer FC Barcelona lobbet bolden i nettet til 1-1.Kort før pausen var det så Neymars tur til at komme i centrum.Den ellers brandvarme chilener leverede et meget sløvt spark, som Eldin Jakupovic nemt kunne redde.Tre minutter i..
Zlatan Ibrahimovic kendte godt til José Mourinho fra tiden i Inter, og det fik ham til at vælge United, efter han tidligere i karrieren har afvist to hold i den engelske liga.Der var også stor interesse for Kante i sommer fra Manchester United trøje 2017, men den franske midtbanespiller valgte Chelsea, som han ikke kunne sige nej til.Den argentinske midterforsvarer har tidligere spillet for både Racing Santander og Manchester United i den spanske billige fodboldtrøjer La Liga.Yaya Tourés agent fortæller, at han håber, Pep Guardiola har nosserne til at indrømme sin fejl, hvi..
Svenskeren har spmænd fået dobbelt så mange fridage, som de øvrige landsholdsfri holdkammerater: Fire.Sergio Agüero risikerer at måtte se Manchester United billige fodboldtrøjer fra tribunen, hvis han får karantæne for en episode i søndagens Premier League-kamp mod West Ham.Her fortæller Kasper Schmeichel, at han i de seneste fire uger har været plaget af brok.Kun 126 kampe skulle Enrique bruge på at føre sit mandskab til sejr nummer 100.Nu er Cesc Fabregas gået ud i et usædvanligt offentligt forsvar – af sin manager.Manchester United har vundet samtlige tre kampe i denne sæson,..
Han spillede lidt i sidste sæson, og det er fint billige fodboldtrøjer, at han smutter, når han ikke er klar til at kæmpe for sin plads her.Den lynhurtige kantspiller fik også debut på det franske A-landshold i 2015,Bayern München henter Juventus' unge stortalent Kingsley Coman på en lejeaftale frem til 2017,så man kan vist roligt sige, at teenageren allerede har oplevet meget, som er de færreste fodboldspillere forundt.Nu meddeler Bayern München, at man har hentet Coman til klubben på en toårig lejeaftale, der indeholder en købsoption.Allegri bekræfter ligeledes, at defensivspilleren Mau..
I 2013 overhalede Gareth Bale Cristiano Ronaldo som verdens dyreste, da de to angribere blev forenet i Real Madrid.United-legenden Rio Ferdinand er ikke i tvivl om, at Manchester United har taget et særdeles godt træk ved at hente 23-årige Paul Pogba tilbage til klubben.Paul Pogba rejste fra Manchester United i 2012 og har siden opholdt sig i Juventus med stor succes.Efter den tabte EM-finale til Portugal, genoplader franske Paul Pogba for tiden batterierne i det sydlige Florida frem mod den kommende sæson.I nat meldte klubben så ud,billige fodboldtrøjer,at Pogba er tilbage i United i en hande..
Den argentinske Serie A-topscorer glæder sig over, hvordan Juventus har ageret på transfermarkedet.Og det er dét svar, der fredag har fået Aurelio De Laurentiis til at skrive et åbent brev til den nye Juventus-spiller,Juventus trøjer 2016.   Torino. Fodboldspilleren Gonzalo Higuain skiftede tirsdag fra Napoli til Juventus,Kære Napoli-fans og kære fodboldfans. Jeg har læst Gonzalo Gerardo Higuains udtalelser fra det pressemøde, som Juventus organiserede,efter at de italienske mestre indløste hans frikøbsklausul på omkring 670 millioner kroner,billige fodboldtrøjer.Jeg vil fokuser..
Avisen ’Sport’ mener at vide, at man nu er blevet enig om en aftale, der løber frem til 2021, med mulighed for en sæson mere.Hun er ikke nervøs for, billige fodboldtrøjer om klubben har råd til at tilbyde Neymar en klækkelig lønforhøjelse.Nu skriver Sport modsat, at alt er aftalt på plads og der nu mangler en underskrift på papirerne,har catalanerne nu meddelt brasilianeren, at man ikke rykker sig fra det sidste tilbud man har givet.Ifølge Sport har forhandlingerne været uden den store dramatik. Neymar Jr FC Barcelona får sig en pæn lønforhøjelse der gør ham til den anden bedst betal..
Zlatan Ibrahimovic svarede godt for sig på pressemødet inden svenskernes EM-åbner mod Irland,Zlatan Ibrahimovic talte nemlig udenom, da han blev spurgt til sin fremtid på både landsholds- og klubplan.Er det her chancen for at dominere ved en stor turnering? Noget du måske ikke helt har formået endnu.Onsdagens pressemøde var lidt en mellemvare, hvad indhold angår,billige fodboldtrøjer. Vi er bare glade for at have oplevet tiden med Zlatan. Den kommer ikke igen. Der kommer aldrig en spiller som Zlatan i Sverige igen.eg har domineret overalt, hvor jeg har været. Jeg har intet problem med det. Jeg..
Federico Santander startede denne sæson på samme måde, som han sluttede sidste: Med at score mål.Der er allerede lodtrækning til tredje runde af kvalifikationen fredag, hvor FCK vil være seedet, hvis de formår at gå samlet videre,billige fodboldtrøjer.Fra stående position headede han Ludwig Augustinssons hjørnespark ind bag den nordirske målmand og punkterede dermed Crusaders drøm om at lave en europæisk overraskelse.Går FCK videre som forventet, vil de være seedet i tredje runde af kvalifikationen,Frankrig EM 2016 trøjer.Da opgøret var ovre, stod der 0-3 på måltavlen, og de nordirske fyraften..
Det er noget helt utroligt i min karriere. Det er noget, jeg fortjener, sagde en rørt Cristiano Ronaldo, efter EM-triumfen var en realitet.Portugals Cristiano Ronaldo er en lykkelig mand, efter at hans hold igen er gået videre i EM-turneringen - denne gang gik det ud over Polen i kvartfinalen,EM 2016 Trøjer.31-årige Ronaldo spillede sin landskamp nummer 127, og dermed udlignede han legenden Luis Figos landskampsrekord.Portugals og Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo måtte forlade banen med en knæskade i søndagens EM-finale mod Frankrig,fodboldtrøjer Albanien.Lige nu er det hårdt for os..
Didier Deschamps er især imponeret af stjernen Cristiano Ronaldos styrke i luftrummet frem mod EM-finalen. Jeg krydser fingre og jeg tror på det, mine holdkammerater tror på det, hele Portugal tror på det og portugiserne i Frankrig tror på det,EM 2016 Trøjer.Paris. Det kommer næppe som den store overraskelse, hvem Frankrigs landstræner udpeger som Portugals farligste våben før EM-finalen i Paris søndag aften,fodboldtrøjer Albanien.Didier Deschamps er særlig imponeret over Cristiano Ronaldos evner i luften.Jeg har altid drømt om at vinde noget med Portugal. Det vil være kæmpestort, hvis det kun..
Marseille. De forsvarende verdensmestre blev ryddet af vejen af et effektivt og tålmodigt fransk landshold torsdag aften.Trods nederlaget spillede tyskerne nemlig i perioder fremragende, mens det franske forsvar stod og tog imod den ene angrebsbølge efter den anden,EM 2016 Trøjer.Frankrig vandt EM-semifinalen med 2-0 over Tyskland, og efter kampen er de første franske reaktioner lige dele jubel og anerkendelse af en modstander, der var med til at skabe en af EM's mest medrivende kampe.I hele første halvleg lignede det et spørgsmål om tid, inden dæmningen ville brase sammen under det enorme tys..
Viser 1 til 14 af 40 (3 Sider)