Brasilien besejrer Peru 1-0: Marquinhos scorer afgørende hovedstødsmål

Posted on

Anden runde af den sydamerikanske VM-kvalifikation blev skudt i gang med en spændende kamp mellem Brasilien og Peru. Hele kampen var fuld af spænding, begge sider i 90 minutters hård konkurrence, overraskende nok blev spillet vendt i sidste øjeblik af Brasilien, de snævert slog Peru 1-0, point til 6 point, og vandt to sejre i træk, mens Peru sluttede runden med 1 sejr og 1 tab.

Kampens eneste mål kom i det 90. minut, da Neymar, iført en Brasilien Fodboldtrøjer 2024, sparkede et hjørnespark i venstre side af banen, og Marquinhos, som en lysegul meteor, sprang op og scorede på et hovedstød for at vinde kampen for Brasilien og blive kampens helt. Kampen var dog ikke uden attraktioner, for i det 16. minut lagde de brasilianske bagspillere en smuk lang aflevering, og derefter lagde de et indlæg ind foran straffesparksfeltet. Selvom holdkammeraterne ikke fik skudt på mål, nåede Rafinho bolden og skød på mål, men ifølge VAR’s vurdering var han offside, og målet blev annulleret. I det 29. minut lavede Rafinho et flot gennembrud i højre side, og Bruno Guimarães sendte et præcist indlæg ind til sin holdkammerat, som headede bolden i mål, men endnu engang dømte VAR målet underkendt, og Brasilien tabte endnu et mål.

På trods af kampens spændende forløb hjalp Neymars og Marquinhos’ fremragende spil holdet med at afslutte målet i slutningen af kampen og vinde kampen. Så selv om kampen var en indviklet affære, demonstrerede den stadig fuldt ud Brasiliens styrke. Havde det ikke været for den tidligere VAR-kendelse, kunne de måske have opnået et endnu bedre resultat.

Alt i alt vandt Brasilien en spændende 1-0-sejr, hvor et afgørende hovedstød fra Marquinhos i en Landsholds trøjer var kampens vendepunkt. Denne kamp viste os usikkerheden og spændingen i fodboldkampe samt Brasiliens modstandsdygtighed og beslutsomhed i svære øjeblikke. Kampen vil fungere som en vigtig milepæl i deres rejse mod VM i 2022 og give fansene uforglemmelige øjeblikke.