Argentina slår Frankrig for at vinde VM

Posted on

Konkurrencen om VM-finalen i 2022 begyndte. Argentina besejrede Frankrig 7-5 i straffesparkskonkurrence. Messi, iført en Argentina trøjer 2022, scorede to gange, Angel Di Maria scorede og Mbappe scorede to gange med et hattrick. I straffesparkskonkurrencen missede Frankrig to gange. Argentina vandt VM for tredje gang.

I det 23. minut skar Di Maria ind i venstre side af straffesparksfeltet og blev snublet af Dembele, og Messi scorede et straffespark. I det 36. minut fik McAllister kontraangreb med en skrå aflevering, og Di Maria skød et lavt skud i nettet foran det lille straffesparksfelt, 2-0. Frankrig scorede 2 mål på 2 minutter for at udligne. I det 80. minut bestraffede Otamendi Muani i straffesparksfeltet, og Mbappe scorede et straffespark, 1-2. I det 81. minut afleverede Thuram bolden, og Mbappé skød i nettet 15 meter fra venstre side af straffesparksfeltet, 2-2. Kampen gik i overtid.

Argentina overgik igen i det 108. minut. Messi, der var iført en Lionel Messi trøjer 2022, lavede et nærskudsskud og blev blokeret af Conde inden for mållinjen, 3-2. Frankrig udlignede igen i det 118. minut. Montiel lavede en håndboldfejl i straffesparksfeltet, og Mbappe scorede et straffespark til et hattrick, 3-3. De to hold indledte en straffesparkskonkurrence. I straffesparkskonkurrencen missede Coman og Chuameni straffespark, Argentina lavede alle 4 straffekast, straffesparkskonkurrencen var 4-2, og den samlede score var 7-5 for at vinde Frankrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts