Barcelona 1-0 Atletico Madrid toppede La Liga-stillingen

Posted on

Den 16. runde af La Liga i sæsonen 2022-2023 indledte en fokuskamp. Barcelona udfordrede Atletico Madrid på udebane. Dembele, iført en FC Barcelona Trøjer 2022, scorede kampens eneste mål. Barcelona slog Atletico Madrid 1-0 og næsten 7 6 sejre og 1 uafgjort i runder for at forblive ubesejret.

I denne omgang hård konkurrence mod Atletico Madrid viste Barcelona også en meget god tilstand. I det 22. minut brød Pedri ind i straffesparksfeltet med bolden og gav bolden til Garvey på midten. Sidstnævnte bankede over til højre. Dembele tog bolden og skød lavt til nederste venstre hjørne af målet. I pausetiden i anden halvleg stødte Barcelona-spilleren Ferran Torres og Atletico Madrid-spilleren Savage sammen efter en kamp, og blev udvist af dommeren med røde kort.

Efter denne sejr fortsatte Barcelona med at toppe La Liga-stillingen med 13 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag med 41 point, 3 point foran Real Madrid på andenpladsen. Atletico Madrid har 27 point og faldt til femtepladsen i stillingen. Efter 16 spillerunder har Barcelona kun lukket 6 mål ind i La Liga i denne sæson. De er i øjeblikket det hold med færrest indkasserede mål i de fem store ligaer. Målmand ter Stegen, der havde en fodboldtrøjer 2022 på, holdt 12 clean sheets i 15 kampe, mere end han gjorde i ligaen i sidste sæson, hvor han holdt 11 clean sheets i 35 optrædener.