Barcelona-angriberen Fatis genopretning i slutfasen

Posted on

Ifølge “Daily Sport”-rapporten vender Ansu Fati tilbage til Barcelona efter landskampspausen for afsluttende genoptræning. I denne sæson brækkede han sin baglår under en Copa del Rey-kamp.

Fati tog derefter til Madrid for at heale med den berømte fysioterapeut Joaquín Juan, som også arbejdede med Pau Gasol og Ronaldo. Ansu har været der i to måneder og modtaget daglige morgen- og eftermiddagsbehandlinger for at komme sig så hurtigt som muligt. populære fodboldtrøjer

Fati arbejdede på at styrke sine muskler ved at trække i elastikker, cykle og modtage stamcelleterapi for at forsegle hendes ar.

Efter at være vendt tilbage til Barcelona, ​​vil Ansu fortsætte med at træne alene indtil fuld restitution for at undgå gentagelse af gamle skader.

Han kunne deltage i Barcas træning efter landskampspausen, med indledende genoptræningsplaner, der tyder på, at han kunne være tilbage til kampen mod Sevilla søndag den 3. april, men det ser for tidligt ud. Men i hvert fald er det meget tæt på hans comeback nu, og han forventes at komme tilbage i midten af ​​april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts