Chelsea overvejer at hente Monaco forsvareren Badia Shearer i vintervinduet

Posted on

Chelsea har allerede tilbudt omkring 40 millioner euro for Monacos 21-årige forsvarsspiller Badia Shearer, der går i Lionel Messi trøjer 2022, og Manchester United er også trådt ind for den unge forsvarsspiller. Da han gik ind i den nye sæson, spillede Badia Shearer 16 kampe for Monaco, hvoraf 14 var starter. I processen scorede han to tætte bolde.

Det forlyder, at Sevilla i sommer tilbød et tilbud på 25 millioner til 30 millioner euro. Chelsea, Manchester United og Newcastle ville også købe ham, men han endte med at blive i Monaco. Ifølge rapporter er Badiasil stadig et mål for Chelsea, som håber at forbedre holdets styrke i vintervinduet.

Chelsea har givet et tilbud på omkring 40 millioner euro til Monaco. Derudover overvejer Manchester United også at købe ham. Manchester United har efterforsket ham i flere år. I øjeblikket har Badiasil, der er iført en Chelsea Trøjer 2022, kun halvandet år tilbage af sin kontrakt med Monaco, så holdet sælger ham muligvis i vintervinduet, fordi kontrakten mellem den unge forsvarsspiller og klubben udløber i 2024 Til næste sommer vil hans værdi helt sikkert falde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts