Chokeret! England slog Ungarn 0-4

Posted on

Englands hjemmekamp mod Ungarn tirsdag aften forventedes at blive en forløsningskamp for de tre løver. De tabte dog 0-4 til det ungarske hold iført den Ungarn Landsholds trøjer. Dette nederlag er også deres største tragedie på hjemmebane siden 1928. Det er også første gang, holdet ikke har vundet 4 kampe i træk i de sidste 8 år. Sidst de tabte mere end fire mål på hjemmebane var i 1928, hvor de tabte 5-1 til Skotland i en venskabskamp.

I det 16. minut indkasserede det engelske hold først et mål, og Shaolai sendte et frispark foran det lille straffesparksfelt. I anden halvleg tabte Englands fans fortløbende. Ungarn scorede 3 mål i det 70. minut, 80. minut og 89. minut, mens Stones også blev udvist i det 82. minut. Til sidst tabte England 0-4.

I gruppe A3 i UEFA Nations League ligger Ungarn på førstepladsen med 2 sejre og 1 uafgjort med 7 point, Tyskland på andenpladsen med 1 sejr, 3 uafgjorte og 6 point, Italien på tredjepladsen med 1 sejr, 2 uafgjorte og 1 tab med 5 point , England med 2 uafgjorte og 2 En negativ score på 2 point er nederst på ranglisten. På denne fase af UEFA Nations League spillede England meget dårligt. I de sidste 4 kampe, 360 minutter, har England ikke scoret mål i sport, og kun stolet på Kanes straffespark i en Fodboldtrøjer for at fuldføre en scoring. 4 kampe, England formåede ikke at vinde en kamp, ​​2 uafgjorte og 2 tab. Hvis den næste Nations League-kamp tabes til Italien, vil England blive degraderet til B.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts