Coutinho går glip af Qatar World Cup

Posted on

Coutinho går glip af Qatar World Cup

Brasiliens landstræner Tite vil offentliggøre den 26 mand store trup til VM, men listen vil ikke indeholde Coutinhos navn i den Brasilien Hjemmebanetrøje 2022. Den tidligere Barcelona-spiller har angiveligt fået en muskelskade i sit højre ben, som vil tvinge ham ud af spillet i omkring seks uger. Han blev ikke indkaldt af Aston Villa-manager Unai Emery til 3-1-sejren over Manchester United søndag.

Coutinhos skade kan ikke betragtes som et tab for Brasilien, da midtbanespillerens spilletid i klubben har været inkonsekvent og sandsynligvis ikke er i Qatar. Faktisk blev han ikke indkaldt af Brasilien i landskampspausen i september.

I sine 13 kampe for Aston Villa i denne sæson har Coutinho, iført en ronaldo trøje, ikke scoret eller ydet en assist. Coutinhos plads vil sandsynligvis blive erstattet af Everton Ribeiro, som udmærkede sig i Flamengo, idet han vandt Copa Brasil og Copa Libertadores med holdet.

Ovenstående er rapporten om “Coutinho går glip af Qatar World Cup” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts