Det sagde Torino-chefen Juric efter nederlaget i kampen

Posted on

Torino tabte 2-4 ude til rivalerne fra Juventus i den 24. runde af Serie A den 1. marts 2023. Torino bragte sig foran to gange i første halvleg, men fik to gange udlignet af Juve, mens Juve scorede to mål i anden halvleg til en 4-2 comebacksejr.

Juric indledte med at sige: “Jeg er skuffet over resultatet af dette derby, men jeg har en masse positive ting at sige om den måde spillerne fortolkede spillet på og hvordan man kan forbedre det. Vi tog føringen, vi scorede to mål, vi kunne have kontrolleret spillet bedre, men vi var lidt tøvende. Vi mistede lidt koncentration i slutfasen og indkasserede derfor to mål mere.”

Der var en hikke i kampen, da Torino bragte Radonic ind i det 49. minut, da stillingen stadig var uafgjort 2-2, men Radonic blev skiftet ud igen efter kun 14 minutter, og kort før han blev skiftet ud, scorede Bremer, der var iført en Juventus Trøjer 2023, et hovedstød, der var med til at bringe Juve i front igen. Juric kritiserede Radonic’s holdning til kampen ved navn: “Der er nogle ting ved Radonic, som jeg har svært ved at forstå, hans mangel på respekt for dette derby. Han burde have gjort mere og skulle have respekteret spillet, men det gjorde han ikke. Spilleren har evnerne, men han gjorde ikke det, som jeg bad ham om. Jeg har forsøgt at gøre ham til en kompetent spiller i de sidste seks måneder, men jeg kunne ikke gøre det.”

Den 27-årige Radonic, der er serbisk landsholdsspiller, repræsenterede Serbien ved både VM i 2018 og 2022. Men efter at være blevet så offentligt kritiseret af manager Juric, er Radonićs fremtid i Torino tvivlsom. Hvad synes I, fans? Hvad er Radonicis udsigter? Er Torino-manager Juric’ tilgang passende? Velkommen med dine kommentarer og retweets. Vi har nogle billige fodboldtrøjer (personlige) til dem, der kan lide fodbold, bær den samme model af dit idol og vær opmærksom på flere spændende kampe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts