Juventus 1-0 Fiorentina

Posted on

I 22. runde af Serie A i sæsonen 2022-2023 skal Juventus spille mod Fiorentina på hjemmebane. I kampens første halvleg scorede Rabiot iført en Juventus Trøjer 2023 med et hovedstød. I anden halvdel af kampen blev Vlahovics mål reddet, og Castrovilis langskud blev også dømt ugyldigt på grund af offside. I slutningen af kampen slog Juventus Fiorentina 1-0 hjemme.

I det 34. minut headede Rabiot målet fra venstre side af det lille straffesparksfelt og blev reddet af Fiorentina-målmand Terraciano fra nær mållinjen. Mållinjeteknologien mindede dommeren om, at bolden havde passeret mållinjen som helhed, og Juventus førte Fiorentina 1-0. I det 59. minut scorede Vlahovic et enkelt mål, men offsidemålet var ugyldigt. I det 68. minut lavede Fiorentina en fejl på bagbanen, Keane lavede et enkelt mål, Terracciano volleyede bravt og reddede. I det 89. minut volleyede Castrovili, som var iført en billige fodboldtrøjer, og scorede fra toppen af buen, men VAR bekræftede, at bolden var offside først, og målet var ugyldigt.

Efter 15 point blev trukket fra på grund af falske regnskaber, faldt Juventus til midten af stillingen. I de sidste to kampe eliminerede Juventus Lazio 1-0 i Coppa Italia, og besejrede derefter Salernitana 3-0 i Serie A og opnåede to sejre i træk. Efter denne kamp har Juventus 13 sejre, 5 uafgjorte og 4 nederlag i 22 runder med 29 point (15 point fratrukket), rangerende 9. i Serie A-stillingen, 12 point væk fra 4. Roma, hvis de kan blive ved med at vinde, vil de at være blandt de fire bedste Ikke uden håb. Juventus’ 2-kamps sejrsrække er blot en ny start.