Juventus tilbyder 20 millioner euro for at introducere Riyadh Victory-holdets Taliska

Posted on

Di Maria, der er iført en Juventus Trøjer 2022, forlader Juventus i vintervinduet. På nuværende tidspunkt har mange hold til hensigt at introducere ham. Derfor leder Juventus i øjeblikket aktivt efter en afløser for Di Maria på transfermarkedet. De har rettet blikket mod Taliska of Victory Riyadh.

Den 28-årige Talisca kommer fra fodboldklubben Bahia i Brasilien. Han fik sin brasilianske debut i en alder af 19. Han sluttede sig derefter til den portugisiske Superliga Benfica og blev udlejet til den tyrkiske Superliga Besiktas. Holdet kom endelig til den kinesiske Superliga med 19,2 millioner euro. De havde en fremragende præstation i den kinesiske Superliga Talisca og scorede 39 mål og 13 assists i 65 optrædener. Derefter tog han til Riyadh Victory Team i Saudi-Arabien for at fortsætte sin karriere.

Ifølge de seneste nyheder har Juventus allerede sendt et tilbud på 20 millioner euro til Riyadh Victory for at introducere Taliska iført en ronaldo trøje, men Saudi-Arabien har ikke reageret. De venter på Ronaldos svar. Ronaldo valgte endelig at komme til Riyadh for at vinde, så vil de være glade for at sælge Talisca til Juventus. Indtil videre i denne sæson har Taliska spillet 6 gange på vegne af Riyadh og scoret 5 mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts