Mangler en smule held! Vlahovec bidrog ikke til Juventus’ sejr

Posted on

Den 13. marts, den 26. runde af Serie A, var Juventus vært for Sampdoria 4V2. Det var en meget spændende kamp, hvor de to hold jagtede hinanden, men Juventus var lidt stærkere og vandt kampen med et to-måls forspring. Fansene på banen iført de sort/hvidstribede Juventus Trøjer 2023 var ivrigt med.

Juventus kom godt fra start og scorede to mål i de første 24 minutter af første halvleg for at udbygge føringen til 2-0. Men morskaben varede ikke længe, for Sampdoria scorede også to mål i træk i det 31. og 32. minut for at udligne. Heldigvis genvandt Juventus initiativet i anden halvleg. I det 64. minut scorede Rabiot kampens andet mål med en anden scoring, og inden kampens afslutning tilføjede den 19-årige Sule et afrettet hovedstød fra Vlahovic og scorede sit første Serie A-mål, og Juventus slog Sampdoria med 4V2.

Selvom Juventus vandt, var Vlahovic ikke særlig glad, for det var 8. gang han missede et skud og fik reddet et straffespark, denne dårlige form har stået på i lang tid, og han var meget nervøs, det var så trist. Forhåbentlig tilpasser han sig snart, og vi vil se ham score et flot mål i billige fodboldtrøjer næste gang!

Dette er Juventus’ femte sejr i de seneste seks ligakampe. Selv om de har fået fratrukket femten point i Serie A og er faldet helt bagud i rækken, har de på det seneste igen bevist deres styrke med en bølge af sejre i træk og har igen set lyset i Champions League. Selvom de er klar over, at det er en meget hård vej, har de ikke givet op på grund af det og forsøger at gribe hver eneste sejr, og Champions League er stadig deres mål. Lad os vente og se, hvad de opnår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts