Neymar fornyer automatisk sin kontrakt i juli indtil 2027

Posted on

Neymar forlængede sin kontrakt med Paris indtil 2025 sidste sommer, og han sagde, at det var Paris, der på det tidspunkt opfordrede ham til at forny sin kontrakt. Det er fastsat i kontrakten, at hans kontrakt efter 1. juli i år automatisk forlænges til 30. juni 2027, hvilket gør det sværere for Paris at forny Neymar.

Neymar ser dog ikke ud til at være bekymret for sin afgang og fastholdelse. Han har flere gange sagt, at han bliver i Paris. Og ifølge L’Equipe har Neymar trøje også en automatisk fornyelsesklausul.
.
Neymars stribe af skader og manglende professionalisme har gjort, at han ikke længere ses som en ikke-sælgelig spiller fra Qatars side. Ifølge franske medier vil Paris ikke gøre indsigelse mod, at han går, hvis der er et tilbud, der tilfredsstiller Paris. Men Neymars høje løn er et stort problem. Han er en af ​​de bedst betalte spillere på holdet med en årsløn på næsten 50 millioner euro. Under de nuværende omstændigheder er det få klubber, der er villige til at betale så høj en løn for en faldende stjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts