Real Madrid spillede 0-0 med Real Sociedad på hjemmebane

Posted on

Real Madrid spillede 0-0 med Real Sociedad på hjemmebane. Det er første gang, de to hold spiller 0-0 på Bernabéu Stadion efter 21 år. Derudover har Real Madrid nul sæler i denne kamp, hvilket også er første gang i denne sæson. Real Madrids 30-kamps scoringsrække sluttede også.

Real Madrid har næsten altid haltet bagud Barcelona i La Liga i denne sæson, så kampen mod Real Sociedad har akut brug for tre point for at indhente Barcelona. Det er netop derfor, at Real Madrid spillede meget proaktivt og skabte mange offensive muligheder i kampen. Men det, der er deprimerende, er, at Real Madrid gentagne gange har forpasset muligheder. Især Vinicius, som var iført en Messi trøje, missede mange chancer for at score mål i første og anden halvleg, især i anden halvdel af kampen. Udover Vinicius lykkedes det heller ikke offensive spillere som Benzema og Rodrigo at bryde igennem modstanderens port.

Efter denne lodtrækning er Real Madrid 5 point væk fra toppen Barcelona, hvilket er lidt svært for Real Madrid, som har som mål at forsvare sin titel. Da Barcelona førte med 5 point, gav det også Barcelona mulighed for at vinde La Liga halvlegs mesterskabet på forhånd. I 3-point systemets æra havde Barcelona vundet La Liga halvlegs mesterskabet 13 gange før, og 10 af dem vandt endelig mesterskabet. Under alle omstændigheder gav Real Madrid trøjer 2023 ikke op, de arbejder stadig hårdt!