Real Madrid tabte 1-0 ude på Mallorca

Posted on

I 20. runde af La Liga i sæsonen 2022-2023 startede en stor kamp. La Liga Real Madrid spillede ude mod Mallorca. I kampens første halvleg scorede Nacho, iført en Real Madrid trøjer 2023, selvmål. I anden halvdel af kampen gjorde Vinicius et point, og Asensios straffespark blev reddet. I slutningen af kampen tabte Real Madrid 0-1 til Mallorca i udekampen, 5 point efter toppen af Barcelona i en kamp mere.

I det 13. minut lavede Rodriguez, der var iført en billige fodboldtrøjer, en aflevering fra venstre. Muric konkurrerede med Nacho foran straffesparksfeltet om at danne et lob-skud. Lu Ning stod foran og så fodbolden flyve ind i det fjerneste hjørne af målet. Marlowe Card 1-0! I det 58. minut lavede Real Madrid en lang aflevering. Efter at Vinicius stoppede bolden i venstre side af straffesparksfeltet, blev han smidt ned af Mallorcas målmand Rajkovic. Dommeren fløjtede et straffespark. I det 59. minut blev Asensios straffespark reddet af Rajkovic.

Til sidst tabte Real Madrid 0:1 til Mallorca. Der var ingen chance for at skifte gennem hele kampen, og der var ikke mange muligheder i den offensive ende. Der var ingen skud på mål i første halvleg. Efter denne kampagne faldt Real Madrid bagud Barcelona med 5 point efter endnu en kamp. Real Madrids mesterskabssituation i denne sæson er blevet meget alvorlig. Det ser ud til, at balancen i at vinde mesterskabet vippes mod Barcelona.