Tottenham Hotspur 2-0 West Ham United

Posted on

I 24. runde af Premier League spillede Tottenham Hotspur mod West Ham United på hjemmebane. I første halvdel af kampen lykkedes det ikke for begge sider at score et mål, og de to hold spillede 0-0 i halvlegen; i anden halvleg scorede Emerson, iført en Tottenham Hotspur trøjer 2023, et mål, og Sun Xingmin modtog en assist fra Kane til at udvide føringen. En 2-0-sejr over West Ham United på hjemmebane, der midlertidigt overhalede Newcastle, kom til en fjerdeplads i Premier League.

Sun Xingmin, der var iført en billige fodboldtrøjer, hjalp Tottenham med at slå West Ham 2-0 for at vende tilbage til top fire i Premier League med ét mål. Son Heung-mins dårlige form i denne sæson førte til, at han blev udelukket fra startopstillingen for kun anden gang, da han var i god form, men han scorede efter fire minutter på banen for at tilføje Spurs’ fremragende åbning i det 56. minut. West Hams nederlag afsluttede deres tre kampes ubesejrede løb i ligaen og sikrede, at de forblev i de tre nederste.

Efter denne kamp har Tottenham overgået Newcastle og nået top fire. Selvom deres modstandere i øjeblikket har et spil mindre, er deres tilstand ekstremt træg. De har kun vundet én kamp i deres seneste syv runder, og Newcastle viser allerede tegn på at bryde sammen. Tottenham kan dog ikke være skødesløs. Udover Newcastle kigger Liverpool også på top fire. De har 2 kampe mindre end Tottenham og er kun 7 point efter. Der er stadig stort håb om fjerdepladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts