Valencia kan spille i anden gruppespil

Posted on

Valencia kan spille i anden gruppespil

Valencia, iført billige fodboldtrøjer, hjalp Ecuador med at komme godt fra start på VM. I åbningskampen hjalp to mål fra Valencia Ecuador med at slå værterne Qatar 2-0, hvilket indvarslede en perfekt start.

Men Valencia stod også over for alvorlige udfordringer i spillet. Angriberen blev skiftet ud i det 75. minut af anden halvleg med en formodet knæskade. Tilbage på bænken lagde Valencia isposer på knæene. Men heldigvis var Valencias skade ikke alvorlig, og han kunne spille i anden runde af gruppekampen med Holland. Nyheden kom som en stor lettelse for fans iført billige landsholdstrøjer.

I anden runde af gruppespillet skal Ecuador møde det hollandske hold anført af Louis van Gaal. Holland er også den mest magtfulde modstander i gruppe A. Det endelige resultat af dette spil kan afgøre, om Ecuador kan bryde igennem gruppen. Første runde af gruppespillet i gruppe A er alt slut. Holland besejrede Senegal 2-0 og tog alle tre point. Ecuador og Holland ligger lige nu på førstepladsen i gruppen.

Ovenstående er rapporten om “Valencia kan spille i anden gruppespil” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Posts