Zaniolo kommer fra bænken for at hjælpe Roma med at vinde

Posted on

Zaniolo kommer fra bænken for at hjælpe Roma med at vindeI slutrunden af Europa Leagues gruppespil vendte Roma Ludogorets 3-1 på hjemmebane og kvalificerede sig til ottendedelsfinalerne. Det er værd at nævne, at Zaniolo, som var iført en AS Roma Hjemme Trøjer i denne kampagne, ikke kun skabte 2 straffespark, men også selv scorede 1 mål for at hjælpe holdet med at vende og vinde.

Zaniolo var tidligere suspenderet i 3 kampe for at have albuet sin modstander i kampen mod Betis, men Romas appel lykkedes, og Zaniolos karantæne blev reduceret til 2 kampe, så han kan spille mod Ludogorets.

I denne kamp erstattede Zaniolo, som var iført en billige fodboldtrøjer, Belotti i det 46. minut af anden halvleg. Han lavede to straffespark i det 56. og 65. minut for at hjælpe holdet med at vende 2-1. I det 85. minut, Christan Med en speciel aflevering brød Zaniolo ind i straffesparksfeltet og skød et lavt skud i nettet fra 10 meter, 3-1.

Ovenstående er rapporten om “Zaniolo kommer fra bænken for at hjælpe Roma med at vinde” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.