Et drømmelignende drab! Manchester United vendte deres ærkerivaler 4-3, Liverpool faldt igen på Old Trafford

Posted on

for tosset! Så spændende! Der var en verdensomspændende scene på Old Trafford i aftes. Manchester United var i kvartfinalen i FA Cuppen. De troede, det var uafgjort. Uventet hjalp Amad Diallos vinder i det 121. minut Manchester United. De Røde Djævle besejrede deres ærkerival Liverpool med en score på 4-3! Som Manchester United-fan føler jeg mig meget stolt i dette øjeblik!

Scott McTominay åbnede scoringen for United tidligt i kampen, men Alexis McAllister og Salah scorede to gange inden for tre minutter efter pausen for at sætte Liverpool i kontrol. fordele. Liverpool-fansene på stedet må have følt, at de var ved at være vidne til holdets “massakre” på Old Trafford igen.

Efter starten af anden halvleg, gennem tv-skærmen, mærkede jeg Manchester Uniteds “lavtryk” og mangel på vitalitet. Modstanderen Liverpool havde en stærkere offensiv. Heldigvis lavede Manchester United-målmand Onana flere fremragende redninger for at forhindre Liverpools “massakre”. Anthony, manden på 100 millioner euro, der kom ind som erstatning i det 70. minut, gennemførte med succes en kompasvending, da han var omgivet af fire personer, og fejede bolden ind i Liverpool-målet med sin højre fod. Manchester United udlignede 2-2 og sendte kampen til overtid.

Harvey Elliott gav Liverpool føringen igen i forlænget spilletid, men Marcus Rashford og Amad Diallo scorede senere. Diallo fra Cote d’Ivoire iscenesatte et perfekt kontraangreb i kampens sidste øjeblikke. Han opsnappede Elliotts bold på egen banehalvdel, og så driblede Ganaccio bolden hurtigt frem og sendte bolden tilbage til Diallo for at danne et kontraangreb. Diallo justerede roligt to trin og sendte bolden i Kellehers net uden for straffesparksfeltet! Gør stillingen 4-3!

Hele stedet var begejstret! Manchester United-fansene iført røde billige fodboldtrøjer sprang ophidset op, og jubel fyldte himlen! En af Manchester Uniteds bedste præstationer i dette spil, Diallos vinder vil forblive i vores hukommelse for evigt! Endnu vigtigere, han afsluttede Liverpools “blodundertrykkelse” af Manchester United i de seneste tre sæsoner (7-0, 5-0, 4-0)!

Selvom Diallo vil gå glip af næste måneds udekamp mod Brentford på grund af suspension, har han vundet alles respekt med sin enestående præstation. Dernæst skal Manchester United møde det britiske mesterskabshold Coventry City i FA Cuppens semifinale. Lad os se frem til de røde djævles vidunderlige præstationer, og også håbe, at de kan nå hele vejen til finalen og endelig vinde mesterskabet!