Tottenham Hotspur slog Fulham 2-0 i 9. runde af EPL

Posted on

Den sidste kamp i 9. runde af EPL startede, og denne gang var kampen mod Tottenham Hotspur, som stadig klarer sig godt i denne sæson. De gæstede Fulham, og det endelige resultat blev, at Tottenham slog Fulham med 2-0. Kampens mindre uheld var, at Sarr forlod banen med en skade i en Billige Fodboldtrøjer, og der var også et lille sammenstød mellem spillerne.

Kampens første mål kom i det 36. minut, da et Fulham-indlæg blev opsnappet af Spurs, og Richarlison spillede en aflevering til den sydkoreanske landsholdsspiller Son Heung-Min, som formåede at komme forbi en forsvarsspiller og affyrede et skud i øverste højre hjørne af nettet, hvilket efterlod Fulham-keeperen hjælpeløs og gav Spurs en tidlig 1-0-fordel. Det andet mål kom i det 54. minut, da Son Heung-Min gav en assist og afleverede bolden til James Maddison, som scorede fra en diagonal vinkel i venstre side af målet, som Fulham-keeperen ikke kunne stoppe, og Tottenham Hotspur havde en chance for at udbygge deres fordel, og kampen kom på 2-0. Men derefter var der mange interessante punkter, men ingen af holdene lykkedes med at score et mål, og Spurs holdt også deres eget, hvilket gav Fulham ingen chance for at kæmpe tilbage, og Fulham blev hensynsløst lukket ud.

Son Heung-Min, som bar en Tottenham Hotspur Trøjer 2024 i denne kamp, var fremragende, og begge mål var relateret til ham. Man kan sige, at efter Harry Kanes afgang sender Son Heung-Min ikke kun sin velsignelse, men bærer også holdets sejrsflag og arbejder sammen med sine holdkammerater mod sejren, som man oprindeligt troede, at Harry Kanes afgang ville have en vis indflydelse på Tottenhams nye sæson. Det var forventet, at Harry Kanes afgang ville have en indvirkning på den nye sæson for Spurs, men indtil videre har Spurs’ rekord været meget lys, og de har ikke været negativt påvirket med hensyn til mentalitet og færdigheder. Lad os håbe, at Tottenham gør det godt i deres kommende kampe, deres næste kamp er den 28.