England 3-0 Senegal for at gå videre til kvartfinalerne

Posted on

I 1/8-finalerne af VM slog England Senegal 3-0 og gik videre til kvartfinalen. Den næste modstander er den forsvarende mester Frankrig. I første halvleg hjalp Bellingham, som var iført en England Fodboldtrøjer, Henderson med at score, og Foden hjalp Kane med at udvide sin fordel på egen hånd. I anden halvleg mærkede Foden endnu en assist, Saka scorede, og det engelske hold vandt en stor sejr og gik videre til kvartfinalen.

I den indledende fase af kampen spillede det engelske hold ikke godt, og det senegalske hold pålagde en masse restriktioner på midtbaneområdet. I det 31. minut fik Senegal-holdet først en god chance. Dias volley i straffesparksfeltet blev reddet af Pickford, og det engelske hold slap. I det 38. minut havde det engelske hold en chance for kontraangreb. Bellingham ramte nær bundlinjen i venstre side og sendte tilbage i en omvendt trekant. Henderson scorede et mål, og England førte 1-0;

I det 3. minut af pausetiden i første halvleg fik det engelske hold kontraangreb. Bellingham, der var iført en Landsholds trøjer 2022, stjal bolden. Kane scorede med et enkelt skud. England førte Senegal 2-0; i det 57. minut driblede Kane kontinuerligt, Foden krydsede bolden og assisterede Saka til at score. England førte Senegal 3-0; i sidste ende eliminerede England Senegal 3-0 og gik videre til semifinalen.