Inzaghi fornyer kontrakten med Inter Milan

Posted on

Inter Milan-træner Simeone Inzaghi forlængede sin kontrakt til 2024 med en lønstigning. Sidste sommer skiftede Inter Milan træner. Den 46-årige Inzaghi efterfulgte Conte og førte spillerne iført AC Milan trøjer. Ifølge tidligere italienske medieryheder vil lille Inzaghis årsløn stige til 5 millioner euro.

Iført en Fodboldtrøjer skifter Inzaghi fra Lazio til Inter Milan i sommeren 2021 for at erstatte Conte. Han førte holdet til 34 sejre, 11 uafgjorte og 7 nederlag, vandt Coppa Italia og den italienske Super Cup, men tabte til AC Milan i samme by i Serie A-mesterskabet. I Champions League kom Inter Milan til gruppespillet for første gang i 10 år, for kun at tabe i 1/8-finalen til Liverpool, som senere vandt andenpladsen.

Selvom Inter Milan tabte til AC Milan i Serie A-konkurrencen, er Inzaghis trænerpræstation i år blevet anerkendt af Inter Milan-ledelsen. På grund af økonomiske problemer oplevede Inter Milan tabet af mesterskabsopstillingen i sommervinduet sidste år, og det er svært at lave en stor aftale i signeringer. Under de begrænsede lineup-forhold kan Inzaghis præstation være tilfredsstillende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts