Juventus stadig på tredjepladsen efter 1-1 mod Bologna

Posted on

I den 32. runde af Serie A den 1. maj fik Juventus 1-1 uafgjort mod Bologna på udebane. Selvom Juventus fik de tabte 15 point tilbage for tiden, har de sidste par kampe ikke været særlig gode, med fem kampe i træk uden sejr i alle konkurrencer.

De tre point i denne kamp er stadig meget vigtige for Juventus, og en sejr i denne runde vil give dem en chance for at vinde Serie A-titlen seks runder før tid, men i sidste ende fik de kun et point og formåede ikke at fejre sejren på forhånd. I det 7. minut sparkede Danilo, iført Juventus Trøjer 2023, Orsolini i feltet, og Bologna fik chancen for at tage et straffespark og ramte det og bragte sig foran 1-0. Juventus fik et straffespark i det 29. minut, og Milik tog straffesparket, men det blev direkte konfiskeret! Men Milik fik bolden i det 60. minut og skød den direkte i mål, Juventus udlignede!

Kampens resultat var uheldigt for Juventus, da de skabte mange chancer i løbet af kampen, men det lykkedes dem ikke at skabe en trussel. Milik, der var iført en dansk fodboldtrøje, indkasserede et straffespark, men kunne senere udligne for Juventus. Kampen om top fire i Serie A er stadig ret hård, og de resterende kampe bliver ekstra vigtige, så lad os håbe Juventus kan spille godt i de næste kampe. Hvis du også kan lide fodbold, er du velkommen til at skræddersy din egen trøje på vores hjemmeside!