Manchester City er videre til kvartfinalerne i Champions League med en samlet 4-1-sejr over Bayern München

Posted on

Bayern München var vært for Manchester City i returkampen i kvartfinalerne i Champions League den 20. april. I første runde vandt Manchester City 3-0 over Bayern München, så så længe de ikke indkasserede for mange mål i denne kamp, var Manchester City sikker på at kvalificere sig til semifinalerne. Kampen startede hurtigt, og begge hold kom hurtigt i gang, og til sidst scorede begge hold et point til 1-1. City gik videre til kvartfinalerne med en samlet score på 4-1 til Bayern München.

I det 18. minut fik Yu Pamekano et rødt kort for at nedlægge en enlig Harland, men Pamekanos røde kort blev annulleret, fordi Harland var offside. I det 35. minut fik Harland tildelt et straffespark, men missede føringen ved at ramme højt. Kampens første mål kom i det 57. minut, da Harland modtog en aflevering fra De Bruyne og scorede med et one-touch-skud til Citys føring, hans 48. sæsonmål i Manchester City Trøjer 2023. Det andet mål kom i det 80. minut, da Kimmich scorede fra et straffespark og gav Bayern München udligning, men stadig bagud på det samlede antal mål og ude af slutspillet.

En ikke så tæt kamp, Manchester City er ikke i tvivl om at gå videre til kvartfinalerne for at møde Real Madrid, det er tredje sæson i træk Manchester City går videre til Champions League kvartfinalerne, det er værd at nævne at sidste sæson blev Manchester City elimineret af Real Madrid i kvartfinalerne, denne gang møder de Real Madrid igen, kan de få succesfuld hævn? Lad os tage vores Lionel Messi trøjer 2023 på og se frem til en fantastisk kamp!