Paris Saint-Germain slår Nice 2-0 med Messi og Ramos i godt spil

Posted on

Denne uges Ligue 1 iscenesatte en spændende kamp, Paris Saint-Germain ude mod Nice, meget opmærksomhed fra fansene, og til sidst besejrede Big Paris Nice 2-0 og vandt, og de, der kan lide Lionel Messi i en Paris Saint Germain PSG trøjer, bør ikke gå glip af denne spændende kamp.

I denne sæson har Paris 21 sejre, 3 uafgjorte og 5 tab, med i alt 66 point, selv om midlertidigt på førstepladsen, men på grund af det kolde tab i de to første kampe, hvilket gør dem og den anden rangerede Lens kløft gradvist indsnævres, så sejr eller tab af denne kamp er også helt afgørende for dem.

For at sikre holdets sejr var Paris’ startopstilling stadig domineret af Messi, Mbappe, Pereira, Donnarumma og andre. I det 25. minut efter åbningen bragte Mendes bolden ind i feltet og spillede den på tværs til Messi, som straks fandt en chance for at bryde igennem og scorede med sin venstre fod og tog føringen for at få et point til sit hold. På dette tidspunkt var Nice bagud og satte fart på angrebet, men Paris forsvarede sig meget godt og gav ikke modstanderen nogen chance for at vende. I kampens 75. minut sendte Messi igen et hjørnespark fra venstre side, og Ramos sprang højest for at bryde igennem og scorede med et hovedstød og øgede afstanden til 2-0. På dette tidspunkt var der mindre end 15 minutter til kampens afslutning, og chancen for Nice for at vinde var meget lille. I sidste ende forlængede Grand Paris 2-0-scoringen til sidst.

Når man ser på de to holds styrke er der stadig en vis afstand, Nice tabte kampen er også forventet, og jeg håber, at de kan fortsætte med at arbejde hårdt og bidrage med flere spændende kampe for de fans, der støtter dem. Også tillykke til Big Paris for endnu en sejr og for at befæste deres titel. Vi har de samme Lionel Messi trøjer 2023 til salg på vores hjemmeside, hvis du også kan lide ham, velkommen til at tilpasse dem.