Riyadh slog Hassa Justice med 5-0, Cristiano Ronaldo scorede en dobbelt!

Posted on

Den 22. runde af den saudiske liga startede kl. 3:00 om morgenen den 5. april, denne gang mod Riyadh og Hassa Justice, og Riyadh var i storform, plus Cristiano Ronaldo vendte tilbage i den billige fodboldtrøjer og sparkede sådan en uens præstation, scorede 5 mål mens han lukkede Hassa Justice 0 ud.

Kampens første mål kom i det 39. minut, da Cristiano Ronaldo nikkede et diagonalt skud til venstre ind og scorede let, Riyadh fik 1-0 og presset kom til Justice Hassa’s side. Det andet mål kom i det 55. minut, da Anderson Talisca scorede med et skud fra venstre side af feltet, fra en snæver vinkel, og målmanden kastede sig over bolden og var tæt på at misse den fra distancen. Det tredje mål kom i det 66. minut, da Anderson Talisca afleverede til Cristiano Ronaldo, som tog bolden forbi en Justice Hassa-forsvarer og skød et dobbeltskud! Og på dette tidspunkt låste Riyadh stort set sejren fast, Hassa Justice var under et stort pres, og det var i bund og grund svært at vende kampen, for Riyadh-spillerne var i god form, ingen træthed og hele holdet så spændt ud på grund af Cristiano Ronaldos ankomst. Det fjerde mål kom i det 78. minut, igen fra Anderson Talisca med et skud opad, som målmanden løb ud for at stoppe, men forgæves. Det sidste mål blev scoret i tillægstiden med et skud fra Ayman Yahya, hvilket gav Riyadh en perfekt afslutning og den endelige sejr.

Kampen kunne betragtes som en ensidig opvisning for Riyadh, efter al den tid og ekstra tid, men Justice Hassa fik ikke scoret, mens Cristiano Ronaldo og Anderson Talisca lavede gode scoringer, og hele Riyadh-holdet brillerede. Så fans, der gik glip af denne kamp eller Cristiano Ronaldo, kan gå til vores hjemmeside og købe den samme Cristiano Ronaldo Trøjer for at genopleve kampen!