Frankrig slog Holland 4-0, Kylian Mbappe scorede en dobbelt!

Posted on

Frankrig fik sig selv en god start med en 4-0 sejr over Holland den 25. marts, denne gang i første runde af den europæiske kvalifikationsrunde, mens det lige så stærke Holland ikke formåede at score et eneste mål i hele kampen.

Blot to minutter inde i kampen var det Kylian Mbappe i Frankrig trøje, der fra venstre side krydsede bolden til Antoine Griezmann, som med et solidt skud scorede til en føring på et point. Kampens andet mål kom i det ottende minut, dette mål kom tættere på målet og havde en mere eller mindre kaotisk stemning, det var Antoine Griezmann der åbnede scoringen og så ud til at forsøge at gå lige ind i en bøjet vinkel, men da den hollandske blokering sikkert var umulig, holdkammerater gjorde det godt igen og den hollandske keeper skyndte sig ud for at organisere, fodbolden rullede til sidst ind i målet efter at være faldet, lidt komisk, men Frankrig gjorde det Det blev 2-0 til Frankrig.

Det tredje mål kom stadig fra Kylian Mbappe, et rent skud fra nærmeste stolpe, uden nogen hollandsk spiller i nærheden til at følge op, og den hollandske målmand var ikke i stand til at stoppe bolden, dermed blev det 3-0 til Frankrig, da Kylian Mbappe fik en double. Desværre gav Frankrig ikke Holland en chance herefter, og ingen af holdene scorede igen før det 88. minut, hvor Frankrig scorede endnu et mål for at besegle sejren for alvor, og beseglede sejren med et niveau på fire egne mål, og så var kampen slut.

Jeg ved ikke, om dette resultat vil have en effekt på det hollandske holds moral, men det gav Frankrig mulighed for at spille med stil og selvtillid. Kylian Mbappe trøjer 2023 fik et stort salg efter kampen.