Manchester City vandt FA Cuppen, et skridt tættere på Triple Crown!

Posted on

Endelig havde vi den længe ventede engelske FA Cup-finale mellem Manchester City og Manchester United, og takket være Gündogans andet mål slog Manchester City United 2-1 og tog titlen. Tillykke til Manchester City! Det er også 7. gang i holdets historie, at de vinder det engelske FA Cup-mesterskab. Det er værd at nævne, at Manchester City allerede har vundet EPL-mesterskabet, og i denne uge møder de Inter Milan i Champions League-finalen og marcherer mod Triple Crown!

Faktisk var kampen en god præstation af Manchester United, der holdt Citys vigtigste angrebspunkt, Harland, men de overså stadig De Bruynes vigtige rolle, og Gündogans fantastiske præstation var uventet. Gündogan i en Manchester City Trøjer 2023 scorede det første mål for City på 13 sekunder, en fantastisk hastighed, der satte rekorden for det hurtigste mål i FA Cup-finalens historie. I det 31. minut scorede Bruno Fernandes på et straffespark! Manchester United spillede uafgjort 1-1 med Manchester City. United så håbet om et comeback i et stykke tid, men det håb blev hurtigt knust, da De Bruyne assisterede Gündogan til at score to gange i det 51. minut til 2-1 for Manchester City! United følte sig i krise, selv om ingen kunne score endnu et mål for United, og kampen sluttede her med City som vinder.

Selvfølgelig betød den tabende side ikke, at de spillede dårligt, måske var det næsten held, ingen kunne forvente udbruddet af Gündogan. Ifølge statistikkerne er dette FA Cup-mesterskab det 34. trofæ i Guardiolas personlige trænerkarriere og høster også 13 titler, siden han overtog ansvaret for Manchester City i 2016, den eneste beklagelse er aldrig at få Champions League-titlen, nu igen muligheden for at leve drømmen, jeg tror, han kan gøre det! Lad os tage de billige fodboldtrøjer på sammen og vente på Champions League-finalen!