Manchester City vinder 1-0 over Inter Milan og opnår the treble!

Posted on

Den 11. juni fandt den længe ventede Champions League-finale sted, hvor Manchester City vandt Champions League 1-0 over Inter Milan med et mål af Rodney Hernandez i en billige fodboldtrøjer, hvilket opfyldte Citys forhåbninger om at opnå the treble. City sluttede sæsonen perfekt med en Premier League-, FA Cup- og Champions League-titel på bare 21 dage, deres første nogensinde! Det var en aften med sejr for City, og al jublen tilhører City!

Lad os tage et kig tilbage på en fantastisk kamp! I første halvleg jagtede begge hold hinanden for at holde målet, og i det 12. minut blev Lautaros hovedstød clearet af Ederson. I det 27. minut spillede De Bruyne en direkte aflevering ind i feltet, og Harland headede et skud ind med venstrefoden, som blev blokeret af Onanas udstrakte ben. I det 30. minut blev De Bruyne skadet, og Foden kom på banen som indskifter. I anden halvleg var City stadig begrænset i angrebet og var ikke i stand til at spille op til deres bedste. Dødvandet blev endelig brudt i det 68. minut, da Akanji spillede et præcist direkte skud, Bernardo Silva bankede det tilbage i højre side af feltet, og Rodri fulgte op med et skud med højre fod fra midten for at forsegle afslutningen og give City en 1-0 føring. På dette tidspunkt var Inter desperate og gik straks til angreb. Brozovic spillede en bold fra midten uden for feltet, og DiMarcos hovedstød ramte overliggeren foran målet, før han fulgte op med et skud, der blev blokeret af holdkammeraten Romelu Lukaku, og Inter missede udligningen.

Kampen sluttede med, at kun Rodrigo Hernandez i Manchester City Trøjer 2023 scorede et mål og hjalp City med at vinde deres første Europa Cup nogensinde. Da dommeren fløjtede kampen af, jublede City-spillerne på banen, og dem på bænken skyndte sig ud for at fejre det. Når man tænker tilbage på den aften for to år siden, hvor City nåede deres første Champions League-finale nogensinde, men måtte se sig besejret af Chelsea, kan de i år endelig gøre det godt igen og blive de længe ventede treble-vindere!