Unai Simóns heltegerninger får Spanien til at vinde UEFA Champions League på straffe

Posted on

Den sidste kamp mellem Spanien og Kroatien i UEFA Nations League blev spillet den 19. juni. Begge hold kæmpede i 120 minutter og formåede hverken at vinde eller tabe med i alt 30 skud på mål! Slutresultatet blev 0-0 i straffesparkskonkurrencen. I straffesparkskonkurrencen tog målmanden Unai Simón i den Spanien trøjer 2023 Majer og Petkovics skud det ene efter det andet, og Spanien slog Kroatien 5-4 sammenlagt og vandt UEFA Europa League.

Det var bestemt en fodboldfest, man ikke må gå glip af, så lad os se på den. I det 12. minut blev Gavis skud forrest i feltet rettet af, og Spanien missede en god chance for at bryde igennem. Derefter blev Pecilic’ hovedstød afværget af den spanske målmand Unai Simón. Ved pausen stod det 0-0 mellem de to hold. I anden halvleg fortsatte spillet med at gå i stå, og Spanien kom tæt på mål, men blev afvist af målmand Ljevakovic’ heroiske fod. I det 89. minut valgte veteranen Navas højre side af feltet, Asensio efter et lavt skud at spille, men bolden strejfede venstre stolpe og gled ud af døren, Spanien gik glip af muligheden for at dræbe.

Efter 90 minutters kamp kunne de to hold stadig ikke skelne mellem vinderne og måtte ud i forlænget spilletid. Selvom Kroatien altid har været i stand til at løse modstanderen i forlænget spilletid, men denne gang var heldets guder ikke med dem, de to hold scorede stadig ingen mål i forlænget spilletid, og så var det tid til den spændende straffesparkskonkurrence. I straffesparkskonkurrencen scorede begge hold de første tre mål, men Kroatiens Majer scorede det fjerde mål, mens Spaniens Laporte scorede det femte mål på overliggeren, og så stod det 4:4 mellem de to hold. I det sjette mål blev Petkovics straffekast modigt taget af Unai Simón, og derefter kom Carvajal på banen for at afgøre kampen med et straffekast. Med Unai Simóns to straffespark i en Billige Fodboldtrøjer slog Spanien Kroatien 5-4 sammenlagt og vandt UEFA Europa League!