Real Madrid sagde farvel til Marcelo

Posted on

Marcelo skiftede til Real Madrid fra Fluminense i 2007. Han har spillet for Real Madrid i 16 år. I denne periode spillede han 545 gange i Real Madrid Trøje, scorede 38 mål, sendte 103 assists og vandt 25 mesterskabstrofæer. Spilleren med flest trofæer i historien.

Blandt dem, i 2014 Champions League-finalen, scorede Marcelo det sidste mål i forlænget spilletid for at sikre sejren. I Champions League-finalen 2016 scorede Marcelo i straffesparkskonkurrence. I Champions League-finalen 2017 leverede Marcelo en assist til Asensio. I Champions League-finalen 2018 gav Marcelo Bale to assists. I de fem Champions League-finaler spillede Marcelo 4 gange, bidrog med 1 mål og 3 assists og ydede flotte bidrag.

I denne sæson har Marcelo vundet Western Super Cup, La Liga-titlen og Champions League-trofæet for Real Madrid. Han er den første brasilianske spiller, der løfter trofæet som kaptajn i Champions Leagues historie, og også den første udenlandske anfører for Real Madrid, der løfter Champions League-trofæet. Marcelo er også en af ​​de bedste venstrebacks i Real Madrids historie. Hvor han skal hen, efter at han forlader Real Madrid, og hvilken Fodboldtrøjer han skal have på, vides endnu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Related Posts